Sunday, April 14, 2013

Assalamualaikum .

New life ? tak semua orang faham tentang tu . tak semua orang boleh tempuh perkara tu . tak semua orang berjaya lalui benda tu .

aku tak terkecuali rasanya . Allah tu Maha Adil . bila orang buat perkara buruk kat kita , orang tu akan kena balik . macam tu jugak sebaliknya . sekurang kurangnya sebelum kita buat sesuatu kat orang , kita berfikir dulu baik buruk nya . kan ? :)
tentang perasaan ? kadang kadang bila dah terlalu banyak memori yang tercipta , memang susah nak lupa . sikit pun payah nak lupa . tipu kalau perasaan tu boleh hilang dalam sekelip mata .

awak , bila awak nampak saya happy . itu tak bermakna saya betul betul happy . tapi bila saya sedih , saya betul betul sedih . no one will know it :')

setiap masa saya rindukan awak walaupun saya tahu tak mungkin rindu saya berbalas .
setiap masa saya tunggu awak balik pada saya walaupun saya tahu awak tengah bahagia dengan orang lain . setiap masa saya berdoa Allah temukan dengan seseorang supaya saya dapat lupakan awak tapi masih tak boleh sebab saya takut .

Saya harap awak jangan pernah ulang perbuatan awak pada orang lain . saya tahu rasa sakit yang saya alami . takpe . biar saya je yang rasa cukup lah :')

Tapi saya akan terus berdiri di samping awak seandainya awak masih mahu saya terus menjadi pendamping awak :')


♡ Nurul Nazurah

No comments:

Post a Comment

©Hak Cipta Terpelihara 2013 Nurul Nazurah . Design and Template Edit by : Nurul Nazurah