Tuesday, February 25, 2014

ABCDEFGHJKLMNOPQRSTVWXYZ.

Assalamualaikum . Harini macam ada kesempatan sikit nak update blog . sebelum ni busy kemain kau , kalah YB -.- fine , sem 3 nak habis dah , next week study week pastu 2 minggu final exam , 2 minggu posting. Tu belum tahu posting kat mana , dengan siapa -.- janganlah jauh-jauh, terseksa jiwa raga cheq ni ha,,,

So far , belajar makin seronok tapi tahap payah dia bukan main dasyat :O Haha , k over :p sekejap je masa berjalan , Inshaa Allah ada lagi 3 sem :) nanti boleh sama-sama graduate dengan Aliff, hehe :)

Youuu , I love you just the way you're ! :* *tetibe :p
by the way , mesti tak perasan kan takde huruf I dengan U dalam tajuk kat atas tu ? malas nak baca kan ? Haha , sebenarnya I untuk U , U untuk I ;) k jiwang , hikssss :p

Sebenarnya si gendut tu yang suruh update blog ni . Aku pun tak tahu nak coret apa dalam blog ni lagi dah . Haha , tapi aku rasa dia suka baca blog ni sebab ada cerita pasal dia kot. Haha , bangga lah konon konon :p hahaha , sorry sayang tapi memang suka selit cerita pasal awak pun ! I'm proud to have you in my life ;)
All of our pictures officially mine , buat lepas rindu . Long Distance Relationship kannnn :*



No comments:

Post a Comment

©Hak Cipta Terpelihara 2013 Nurul Nazurah . Design and Template Edit by : Nurul Nazurah